Gå til innhold
Arkivverket

[#17958] Christopher Fritz


Gjest Renathe-Johanne Wågenes
 Del

Recommended Posts

Gjest Renathe-Johanne Wågenes

Christopher Fritz er gift 1811 med Eva Cornelia Dahlgren og de får en datter Anna Cathariana i 1811, Domkirken. I 1815 lever Christopher + datteren + svigerfar sammen, men Eva er borte. Hun dør i 1866 som enke. Finner ikke mer ut om hva som skjer med Christopher og datteren. Til historien høres det at Eva får en sønn i 1821 utenfor ekteskap med Johannes Rye. Da tror jeg hun fortsatt er en gift kvinne. Kan noen hjelpe?!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Renathe-Johanne Wågenes

Obs. Ingen av delene. Bergen! De er gift, får barn og bor i Bergen 1815. Svigerfar er Leonhard Dahlgren. Eva Cornelia er født i Christiania 1792 da faren var på Akershus festning. Leonhard Dahlgren var gift med en Beritte Paulsdatter Kiile som jeg heller ikke finner hvor kommer fra. Hun dør på Akershus 1800 og da flytter Leonhard tilbake til Bergen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.