Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Aase R Sæther

[#17991] Paul Christensen Rustbrekken, f.Vågå 1843, og så?

Recommended Posts

Gjest Aase R Sæther

Eg leitar etter ovannemnde person - som kan sjåast her i 1865. LenkeHan skal vere gift i Ørskog 1871 med Pernille Olsdtr Jarnes, f.1847 i Norddal, og på Familysearch finn eg sonen deira Peter Olaus, f. i Ørskog 16.01.1872.Bygdeboka for Sykkylven skriv at dei reiste til Trondheim, men eg har ikkje funne dei der, heller ingen andre stader.Nokon som kjenner til denne familien?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Aase R Sæther

Mange takk! 1875-oppføringa er i alle fall rett, ikkje minst fordi Olave Bjørnhaug er syster til Pernille. Og som så mange gonger før: Dette burde eg greidd å finne sjølv! Men som også så mange gonger før, hektar ein seg opp i små detaljar og gløymer å søkje breidt nok, så atter takk.1900-oppføringa ser også lovande ut, så eg får ta meg nokre runder i adresseboka for Trondheim, tenkjer eg.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.