Jump to content
Arkivverket

[#17997] Kilderegistrering i Vang, Hedmark


Guest Kari Thingvold

Recommended Posts

Guest Hans Myhre

Vel, Hedmark Slektshistorielag har registrert begravde: 1734-1914. døpte 1813-1900, Gifte 1814-26, 1841-1900 i Vang Hedmark. Dette er ikke korrekturlest enda.

Link to post
Share on other sites
Guest Hans Myhre

Jada, men det tar tid og det er ikke bare Vang men også Stange med anneksene Ottestad og Tangen,,Romedal,Løten, Furnes, Hamar, Ringsaker med anneksene Veldre og Brøttum + Nes. Mye er registrert og mer er på gang, noe er ferdig korrekturlest og mye magler det korrekturlesning på. Vi har foreløpig ikke planer om å legge dette ut på nett. Har nå eget domene og planlegger sider der, men som sagt, foreløpig trykker vi opp hefter.

Link to post
Share on other sites
Guest Steinar Vasaasen

Nok folk får vi vel aldri tak i ! Spesielt når det gjelder korrekturlesing har vi prekært behov for flere. De fleste vi har i arbeid i regi av Hedmark Slektshistorielag vil registrere, mange synes nok at det er 'skumlere' å være den som korrekturleser? Vi vil gjerne forsøke å organisere flere, både til registrering og korrekturlesing !med hilsen Steinar Vasaasen leder

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.