Gå til innhold
Arkivverket

[#18381] opplysninger fra Gol i Hallingdal


Gjest ellen lund
 Del

Recommended Posts

Gjest ellen lund

Søker foreldre til Anne Knudsdatter, Haugen f. 4. nov. 1839 - Gol - Hallingdal g. 1872 med Michael MortensenFinns det mer info om Anne Knudsdatter Haugen?Hvem er Barbro Knudsdatter Haugen som har skrevet på en bibel at den tilhører henne i 1879?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Berit Knudsen

Iflg. Familysearch ble Mikkel Mortensen og Anne Knudsdt. gift 20/5 1872 Trefoldighets menighet i Christiania. Hennes far Knud Torstensen. Det står forhåpentligvis mere i kirkeboka.Ved videre sjekk på FS fant jeg Knud Torstensen gift 7/11 1830 Gol med Ingebjørg Herbrandsdt. De fikk datteren Barbro 27/11 1836 dpt. 1/1 1837 Nes.Nå er de siste opplysningene her usikre og må sjekkes mot kirkebøker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tormod Thoresen

Hei.Du kan lese mer om denne slekten i Gol boka 7A. på side 403.Barbro giftet seg ikke . Hun bodde sammen med sin søster Birgitte i Stensberggaten i Oslo. Så bibelen er nok en arv etter Barbro.De drev et fjøs med dyr i utkanten av Oslo og solgte bondeprodukter til 'by' folket.Foreldrene til Anne , Birgitte og Barbro var : Knut Torstensen 1801 -1888 og Ingebjør Herbrandsdatter 1811 - 1891.Anne og Mikkel fikk 1 sønn, noe du sikkert kjenner til.mvhTormod

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.