Jump to content
Arkivverket

[#18575] Anne Marie Andersdatter fra Aremark i Østfold.


Guest Unni Caspersen

Recommended Posts

Guest Unni Caspersen

Anne Marie Andersdatter tror jeg er født i 1816/17 i Ide prestegjeld (Halden) Hun fikk et barn (Johan Alfred Caspersen, født 1859) utenfor ekteskap med en bonde fra Kråkstad (Casper Johannesen Eng. Kan noen hjelpe meg å få bekreftet hennes identitet og hennes foreldre +++ Takknemlig for svar.

Link to post
Share on other sites
Guest Arild E. Pettersen

Kan det være mor og sønn som du etterlyser som er oppført under Skiseng vestre i Ski sogn, Kraakstad prestegjeld, Akershus i FT-65. Det ene fornavnet mangler på begge, men alderen stemmer rimelig bra med den du oppgir. Denne kvinnen er imidlertid ikke født i Idd men Spydegerg ifg. FT. Mannen du oppgir som far er oppført under søndre Eng i Kraakstad sogn & prestegjeld, Akershus. Forøvrig forstår jeg ikke helt hvor Aremark kommer inn i denne saken. Finner ikke spor etter disse personene verken i Idd eller Aremark.Mh. Arild E. Petersen

Link to post
Share on other sites
Guest Unni Caspersen

Det er riktig at det er denne personen jeg leter etter, men jeg søker etter hennes opphav. Og i min leten etter Anne Marie Andersdatter som barn og tidlig voksen har både Idd og Aremark kommet opp som alternativer. Jeg lurer nå på om hennes mor het Marte Syversdatter, og i så fall ble Anne Marie døpt 14.01.1816 i Aremark. Men jeg klarer ikke å få bekreftet disse opplysningene, derfor ber jeg om hjelp.

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.