Gå til innhold
Arkivverket

[#18596] SAGSVEEN, NARUM,TOTEN


Gjest TORILL NORSETH
 Del

Recommended Posts

Gjest TORILL NORSETH

Anders Olsen, f.8-12-1811,Kolbu,ø.Toten. Eide en tid Skårerverket i Nes på Romerike. Hans foreldre er oppgitt å være Marthe Pedersdatter Narum og Ole Hansen Sagsveen. Håper på flere opplysninger om foreldrene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Rune Hårstadsveen

Ole Hansen og Marte Pedersdatter ble gift på Toten 29.12.1806. Blant deres barn er Anders dp. 08.12.1811 i Kolbu krk., og han reiser til Nes på Romerike 21.10.1841.Ole og Marte var husmannsfolk under Narum (i 1811 står det Sundstuen, ellers konfirmeres flere av barna fra Sagsvebakken).Har p.t. ingen opplysninger om hvor Ole og Marte var fra, eller når de døde. Begge kalles Narum ved vielsen, og var antakelig i tjeneste der. Det er ei Marte Pedersdatter i tjeneste på Narum også ved ft. 1801 - 17 år gammel. Det KAN jo være henne...?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 år senere...
Gjest Torill Norseth

Jeg henter frem igjen dette tema etter en stunds pause.Jeg forstår det slik at Ole og marte hadde flere barn.Er det mulig å få opplysninger om disse? Vennlig hilsen Torill

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.