Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Torill Norseth

[#18658] Oluf Hjalmar Olsen f.7-12 1872

Recommended Posts

Gjest Torill Norseth

Min tippoldefar het Oluf Hjalmar Olsen, og ble født 7-12 1872 iflg.Rikshospitalet og kvinneklinikkens kirkebok 5. Hans foreldre het Ole Nielsen,smed, og Margrete Olsen.Det var alt som stod. Hvordan kommer jeg videre? Hilsen Torill Norseth.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Carsten Schanche

Ole Nielsen, smed reiste fra Oslo til Chicago med Hero den 2.april 1871, han var da 33 år.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Berit Knudsen

I 1880 USA finnes en ugift Ole Nilsen f. 1838 i Unity, Trempealeau, Wisc.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Torill Solvang

Jeg henter frem igjen denne tråden, da jeg ikke kommer noen vei med min tippoldefar.Tror neppe det er han som reiste til USA, for han dro jo ett og et halvt år för Oluf Hjalmar ble födt. Mitt eneste håp er födselsmeldingene på byarkivet under Folkemengdens bevegelser. Har noen sett på slike födselsmeldinger, og hvor stort er håpet om at det kan stå noe mer om foreldrene? Jeg finner Oluf Hjalmar konfirmert i Råde på gården Krogstad, også med samme foreldre, men like lite ytterligere opplysninger. Så jeg lurer på: Ble han satt bort? Eller plassert hos slektninger?Hvordan er det mulig å finne ut det? Jeg vet like lite om hans mor Margrethe også.....Og veldig vanlige navn gjör jo ikke saken bedre... Takknemlig for all hjelp med denne nötten.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.