Gå til innhold
Arkivverket

[#18744] Almisselem og pakter Sjur Knudsen


Gjest Truls Songstad
 Del

Recommended Posts

Gjest Yngve Nedrebø

Dødsfallsprotokollen for Midhordland forteller at dødsfallet ble anmeldt 11. mai av 'Kone Anne Hanssen', og at avdøde etterlot seg 'Enke og gifte Børn', men uten nærmere opplysninger. Avdøde var pakter, og angivelig født i 'Hougs'.Kanskje han hadde vært pakter i Haus, men kom fra Jølster? Se vielsen LenkeDenne Sjur Knutsen var pakter på Li i Haus da han og konen fikk døpt sønnen Sjur i 1825. Men aldersoppgavel ved dødsfallet er i så fall i høyeste laget.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Truls Songstad

Den Sjur jeg leter etter giftet seg på Askøy 1818 Lenke. Han og og Berte Malene fikk tre barn i Sandviken i 1818, 1822 og 1825. I 1818 skulle han være 46 år og det passer jo bedre? Jeg har ikke funnet Sjur i FT 1801. Noen som har forslag?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Truls Songstad

Kanskje det kan være denne: Lenke. Ved dåp i 1881 og 1822 kaller han seg Brudvig og i 1825 Waxdahl. I 1818 var han gift andre gang. Dersom Konen Anne Hanssen var den som meldte dødsfallet må han ha vært gift en tredje gang? Dersom det er karen fra Jølster, må i så fall ogå han være gifte for annen gang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.