Gå til innhold
Arkivverket

[#18763] Cathrine Bærjes (Barroyer)


Gjest Marianne Vestli
 Del

Recommended Posts

Gjest Marianne Vestli

Hun er nevnt som fadder til Peteer Kindt, døpt 14.5.1709. (hentet fra 24:194 eller 217.Personalhistorisk Tidskrift, årg ?) Er det noen som har informasjoner om foreldre og hvor hun er født. Jeg er på leting etter Charles Barroyer og kona Dorothea Caspersdatr.Lintner og tror at dette er deres datter. Mvh Marianne

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Marianne Vestli

Noe av slektsinformasjonene har vært oppe i Brukerforumet tidligere. Charles Barroyer er fra Gruny,Picardie,Frankrike. Jeg har ikke funnet hvor kona er fra, men har funnet noen av barna. Margrethe Sophie døpt i 1698 i Helsingør,Danmark. Martha f.? Carl f.1699 i Christiania. Charles har vært dansemester i Lund,Sverige,skrevet i brev av 1701 til den danske kongen,der han ber om jobben som stadsmusikant, som betaling for 16 års engasjement som 'hoffiolong' i Køpenhavn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.