Jump to content
Arkivverket

[#18880] FT 1900 for Bærum, har store problemer med å få opp gårdsnavn og personer ?


Guest Marie Stephensen

Recommended Posts

Guest Marie Stephensen

Hei !Har store problemer med å få opp gårder som Trulsrud og Tandberg med fler i Bærum Akershus i FT 1900.Så da lurte jeg på om det er feil i linken i FT 1900 i Bærum ?Marie Stephensen !

Link to post
Share on other sites
Guest Marie Stephensen

Hei !Takk for svar !Det skal vist være folk som bor på Trulsrud i FT 1900, Hans Pedersen som skulle være eier 1888 også 1903.Det står at listen for Vestre Bærum med 3190 personer er mangel. Uff, da det er veldig mange fra Vestre Bærum jeg er på jakt etter i FT 1900. Da forstår jeg hvorfor jeg har lett og lett i FT 1900 uten å finne dem. Men jeg lærte noe nytt nå. Sjekke mangler i Folketellingene, når jeg ikke finner så mange personer fra ett og samme sted.Takk for hjelpen.Marie Stephensen !

Link to post
Share on other sites
Guest Kjell Eidet

I Husmannsplasser i Bærum del 3 - Lommedalen, står det at Hans Pedersen var eier av Trulsrud øvre, gnr. 99, bnr. 3 i 1903.Tilsammen 10 sider om Trulsrud, så du bør nok skaffe dette bindet.

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.