Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Arild Køhl

[#18992] Sneveplass, Egge, Stod, Steinkjer

Recommended Posts

Gjest Arild Køhl

Søker opplysninger om Einar Pedersen Sneveplass og Arent Olsen Sneveplass. Disse to er innførte som brudgommens far og brudens far ved et gifte i Egge i 1843, de er begge avdøde husmenn. De som giftet seg var ungk. Ingebrigt Einarsen Østby, 23 år og født i en Sneveplass, og pige Anne Arentsdatter Østby, 24 år og født på 'Bruum i Sparboen'mvh Arild Køhl

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Sissil Bruun Sørensen

Ingebrigt Einarsen er født 21.01.1821 på en Sneveplass av foreldrene Einar Pedersen og Birgitte Pedersdatter. Foreldrene til Einar Pedersen (Peder Einarsen og Birgithe Andersdatter) finner du på Helge i 1801, mens Einar selv tjener på Bye. Peder og Birgithe giftet seg i Stod 17.06.1780. Jeg finner ikke Peder blant fødte i Stod, men Birgithe kan være født i Stod.Faddere ved Ingebrigt Einarsens dåp er Mickal Pedersen Hervig, John Pedersen Hegge, Anne Lund, Martha Hervig og Ingeborg Lund.Det er en Arnt Olsen Steinkjer og Gjertrud Pedersdatter, strandsittere i Steinkjer som får 2 sønner i Stod henholdvis 1818 og 1821. De KAN jo ha fått en datter på Bruum i mellomtiden. Ved disse 2 dåpshandlingene er fadderne fra Østby, Selli og Steinkjer.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.