Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Ragnar Moslet

[#19006] Skifter etter Lohman i Sogn og Borgund

Recommended Posts

Gjest Ragnar Moslet

Finnes det skifter etter: 1. Severin von Lohmann, kaptein ved Bergenhus regiment og bosatt på Ejd's prestegård i Sogn ved FT1801, ugift 41 år. 2. Christian von Lohmann, kaptein. Eier og bosatt på Stenvågnes i Borgund ved FT 1801, gift 47 år. Antatt død før 1816. 3. Severine Karoline Lohman. Bosatt i Ålesund og begravet i Borgund 1853 70 år.Alle andre opplysninger om disse er også av interesse.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Det er ikke registrert skifte etter Severin von Lohmann i skifteregisteret for Nordfjord opp til 1851. Det var egen skiftejurisdiksjon for de militære fram til 1824, og da ville en auditør på et eller annet nivå som ville stå for skifteskrivingen.Sunnmøre hører i statsarkivsammenheng til Trondheim, og vi har ikke skifteregistre fra dem.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Bjørn Jonson Dale

Christian von Lohmann døde 1814 på Ulriksborg, Frønningen i Sogn. Han hadde ingen barn i ekteskapet, men adopterte Johanne Pols, seinare gift med Gabriel Nicolai Thee, handelsmann på Balholm.Severine Karoline Lohmann kjenner eg ikkje opphavet til.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.