Gå til innhold
Arkivverket

[#19214] Død eller til USA-kan noen finne han?


Gjest Sigbjørn Sandsmark
 Del

Recommended Posts

Gjest Sigbjørn Sandsmark

Torvald Andreas Tobiassen Sandsmark født 1875 i Haugesund,se lenke Lenke Denne karen skulle jeg gjerne funnet spor etter. Er der noen som kan hjelpe å lete? Mvh Sig---

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Sigbjørn Sandsmark

Takk for svar! Ja det er ikke usannsynlig at det er han som stakk til USA fordi at en Marta Elisabet Knutsdotter f,1863 i Fjeldberg Hordaland fikk en uekte sønn 1897 med drengen på en gård,barnet hette Karl Andreas Thorvaldsen og barnefaren er oppgitt som Torvald Tobiassen Sandsmark,og ikke noe mer sto det om faren i kirkeboken har jeg fått opplyst. Nå er saken den at der er flere steder med gårdsnavnet Sandsmark i Norge så det er en hel del Sandsmark folk i USA men kansje er det mulig å finne han der med litt hjelp.Ikke usansynlig at han reiste til slekt herfra i Minn, Wic eller Dakota.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.