Jump to content
Arkivverket

[#19245] Bygdebøker Strandebarm(Varaldsøy) og Jondalen


Guest Linda Solvang

Recommended Posts

Guest Linda Solvang

Er det noen som kan hjelpe med med hvor jeg kan få tak i bygdebøker fra Strandebarm(Varaldsøy) og Jondalen da jeg har mange slektninger derifra. På forhånd takk.

Link to post
Share on other sites
Guest Jan Tertnes

Hei!Det vanligste er å ta en telefon til vedkommende kommunde ved kulturkontoret. Strandebarm fikk jeg takk i via ett antikvariat mens Jondalsbøkerne kjøpte jeg via kulturkontoret i kommunen ganske nylig. (Se på sidene til Jondal kommune på nettet.)Jan

Link to post
Share on other sites
Guest Aadne Tveit

På Hovedbiblioteket i Bergen har de ihvertfall eksemplarer til utlån, om det er interessant. Hvorvidt de sender til deg, vet jeg ikke.Spesielt Varaldsøyboka er svært bra, det ser ut som om den er langt mer presis enn noen av bøkene fra nabokommunene. Og det interessante med Varaldsøy er at det er svært lite ut- og innflytting derfra, får du tak i en tråd kan du ofte nøste deg langt tilbake.Selv har jeg svært mange forfedre fra Varaldsøy, sikkert mange hundre. Sannsynligheten for at du kan få noen anerekker av meg er derfor tilstede. Også i Jondal har jeg aner, og endel koblinger mellom kommunene.

Link to post
Share on other sites
Guest Linda Solvang

Hei Aadne. jeg vil gjerne ha anetavlene dine så jeg kan se om jeg har noen av navnene i mine papirer. Du kan maile meg bj-joh6@online.no Det ble en feil på den forrige,så prøv denne istedenfor.

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.