Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Børge Inge Thorbjørnsen

[#19354] Hjelp til å finne ut om Hermand Olaf Olsen bror av Jørgen Stubberud

Recommended Posts

Gjest Børge Inge Thorbjørnsen

Jeg har store problemer med å finne røttene til min morfar Hermand Olaf Olsen. Han har antakelig skiftet navn da hans bror skal være Jørgen Stubberud som deltok på Roald Amundsens Sydpolferd. Jeg vet han skal være født i 1863 og døde i Stavanger 21.09.1922. Men vet ikke hvor han er født ei heller hans øvrige familie.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Tor Andersen

Kan han ha kommet fra Oppegård via Oslo, eller mener du at er fra Stavangerkanten? Lenke

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Trude Stinessen

Jørgen Stubberud skal i følge OPPEGÅRD LEKSIKON [url="http://oppegaard-historielag.daastol.com/artikler/opphistalfa.html>Lenke være født på Bekkensten i Oppegård, så jeg tror det er stor sannsynlighet at Tors forslag er riktig.Jeg mener å ha funnet Jørgen Stubberud hos foreldrene i folketelling for 1900: Lenke De er bosatt på Stubberud, Nesodden. Oppegård hørte den gangen tydeligvis inn under Nesodden.Foreldrene, med sønn Herman Antons. 2 år finnes her

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.