Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Kai S Gurrik Larsen

[#19488] Hjelp til oppslag i folketelling 1930 hos Ancestry.com i Amerika

Recommended Posts

Gjest Kai S Gurrik Larsen

Fikk nå en melding fra Ancestry.com at de har funnet 4 personer i 1930 U.S. Federal Census. Håper derfor på at noen kan finne disse for meg og fortelle hva som står nevnt om de forskjellige personer... På forhånd takk...Denne Ludvig Andersen kan du finne mere om her: [url="http://digitalarkivet.no/cgi-win/WebDebatt.exe?slag=listinnlegg&debatt=brukar&temanr=12201&sok=Kai+Larsen&startnr=&antall=&spraak=>LenkeHer er en:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Laila N. Christiansen

disse mailene er mer styr enn egentlig hjelp, for det er ikke mer enn det du har lett etter før... og det er ikke noe nytt i censuser for 1930... De gjør ikke dette for å være snille,men for å få deg til å abonnere :)Dette er de som ble funnetLudvig S Andersen 34 1895 Denmark Head White Los Angeles, Los Angeles, CALudvig Andersen 43 1886 Denmark Head White Aurora, Kane, ILLudvig Andersen 63 1866 Denmark Head White Denmark, Emmet, IALudvig Andersen 78 1851 Norway Head White Queens, Queens, NY

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.