Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Terje Aarland

[#19504] Ersul C Fetterley født 4. okt. i Gerrard i Montana. Død 15. januar 1970

Recommended Posts

Gjest Terje Aarland

Jeg har i lengre tid vert på leit etter fam. Fetterley, jeg har fått mye hjelp av dere på debattforum og har kommet godt i gang. Ersul C eller Charles Ersul Fetterley var den yngste sønnen til Emma Vida eller bare Vida E om du vil. Vida E døde den 17. januar 1919 og jeg har nettopp fått bilde av gravsteinen som sannsynligvis ligger i Gerrard i Montana. Er det mulig å finne ut noe om Ersul og hvor han bodde da han døde den 15. januar 1970?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Ann Kristin Elvsveen

Jeg fant en Charles Fetterley, født 4 okt.1909 som døde i jan.1970. SSDI er utstedt i Montana føre 1950, men det står ingen siste adresse.Ann Kristin

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Terje Aarland

Jeg, glemte og skrive det årstallet Charles Ersul Fetterley ble født, men du fant det likevel. Han ble født den 4. okt. 1909. Men hvordan finne ut hvor han døde. Kan han også ha dødd i Montana i 1970?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.