Jump to content
Arkivverket

[#19631] Knud Knudsen Burud ???


Guest Marie Stephensen

Recommended Posts

Guest Marie Stephensen

Hei !Nå står jeg virkelig fast.Jeg skulle så gjerne ha funnet ut når denne Knud Knudsen var født og hvor.Jeg har funnet :Knud Knudsen Burud gifter seg i Asker 22 november 1789 med Mari Pedersdatter Burud.Knud Knudsen Burud og Mari Pedersdatter Burud døper 24 mai 1789 i Asker en datter Else.Knud Knudsen dør en gang mellom giftermålet og 1800. Det er et skifte 17 juni 1800 etter Knud Knudsen Burud, men det forteller bare at han døde i november på Burud, ingen årstall og det står ikke noe annet om han. Jeg tror en Nils Knudsen Burud (Bierche) er hans bror siden han blir verge for Else Knudsdatter, og er fadder i hennes dåp, Knud Knudsen er også fadder ved en dåp til Nils Knudsen barn.Knud Knudsen Burud er heller ikke ført inn i kirkeboka over døde, dette er sjekket flere ganger. Det er heller ikke født noen Knud Knudsen i Asker.FS oppgir en Knud Knudsen døpt 17 juli 1758 i Asker, men denne finnes ikke døpt i Asker. Her også sjekket Aker, uten resultat.Har noen et godt tips om hvordan jeg kan finne denne mann ??Kanskje noen savner en Knud Knudsen som de ikke har funnet ut hvor ble av ?Marie Stephensen !

Link to post
Share on other sites
Guest Marie Stephensen

Hei Kristian !Takk for tips!Har sjekket Burud i Bærum i Bygdeboka og de 4 heftene om Husmannsplasser i Bærum, der nevnes ikke Knud Knudsen Burud, men hans enke Mari Pedersdatter som gifter seg på nytt. Dette står under Solli plass under Burud.Bærum kirkebøker gikk vel under Asker på denne tiden, så da tror jeg det meste er sjekket.Det forundrer meg litt at Knud Knudsen ikke er innført i kirkaboka under døde??Det står i skiftet at han døde på Solli plass under Burud, men det kan jo hende at ikke dette stemmer helt??Marie Stephensen!

Link to post
Share on other sites
Guest Marie Stephensen

Hei igjen !Asker er sjekket. Manntallet i ekstra skatten 1762 for Østre og Vestre Bærum, er også sjekket uten resultat.Så jeg vet ikke helt nå hvordan jeg skal klare å finne Knud Knudsen Burud.Marie Stephensen !

Link to post
Share on other sites
Guest Kristian Hunskaar

Dersom det stemmer at han er født 1758, er det ikke rart at du ikke fant ham i ekstraskattmanntallet av 1762. Skatten skulle bare betales av personer over 12 år, og følgelig er yngre barn utelatt.

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.