Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Tore Kristiansen

[#19756] Oppslag i dødsmeldingsprotokoll eller skifteprotokoll Bergen 1907

Recommended Posts

Gjest Tore Kristiansen

Min tippoldefar dør i Bergen i 1907; [url="http://digitalarkivet.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&filnamn=doed1881&variabel=0&postnr=10067&fulle=true&spraak=n>Lenke Han var gift og hadde fire barn. Iver og kona finnes i FT1900 her LenkeMen han hadde også to døtre før han ble gift. Står det noe om arvinger i dødsmeldingsprotokollen og/eller finnes det et skifte etter ham? Det jeg lurer på er om de to døtrene fra samlivet med Elisabeth Jonsdtr. Smenæs er nevnt. De to døtrene er Johanna Berntine Augusta Iversdatter Smenæs, f. 1892 i Kristiansund og Elise f. 1895 i Kristiansund, begge med samme mor. (Og de finnes her i FT1900

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Iver Eriksen var 39 år gammel, og etterlot seg 'Enke Anna Eriksen og 4 umyndige Børn'.Uektefødte barn hadde ikke arverett etter far før etter innføringen av barnelovene 1915. De vil følgelig normalt ikke være listet før dette, så sant de ikke var lyst i kull og kjønn.Det er ikke gitt opplysninger i dødsfallsprotokollen som tyder på at det bke holdt skifteregistrering.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Tore Kristiansen og Tor Larsen

Kjempeflott, og takk for oppslaget. Tore

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.