Jump to content
Arkivverket

[#19756] Oppslag i dødsmeldingsprotokoll eller skifteprotokoll Bergen 1907


Guest Tore Kristiansen

Recommended Posts

Guest Tore Kristiansen

Min tippoldefar dør i Bergen i 1907; [url="http://digitalarkivet.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&filnamn=doed1881&variabel=0&postnr=10067&fulle=true&spraak=n>Lenke Han var gift og hadde fire barn. Iver og kona finnes i FT1900 her LenkeMen han hadde også to døtre før han ble gift. Står det noe om arvinger i dødsmeldingsprotokollen og/eller finnes det et skifte etter ham? Det jeg lurer på er om de to døtrene fra samlivet med Elisabeth Jonsdtr. Smenæs er nevnt. De to døtrene er Johanna Berntine Augusta Iversdatter Smenæs, f. 1892 i Kristiansund og Elise f. 1895 i Kristiansund, begge med samme mor. (Og de finnes her i FT1900

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
Guest Yngve Nedrebø

Iver Eriksen var 39 år gammel, og etterlot seg 'Enke Anna Eriksen og 4 umyndige Børn'.Uektefødte barn hadde ikke arverett etter far før etter innføringen av barnelovene 1915. De vil følgelig normalt ikke være listet før dette, så sant de ikke var lyst i kull og kjønn.Det er ikke gitt opplysninger i dødsfallsprotokollen som tyder på at det bke holdt skifteregistrering.

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.