Gå til innhold
Arkivverket

[#19835] Aareteigen i Asker -


Gjest Anne Marie Sandhaug
 Del

Recommended Posts

Gjest Anne Marie Sandhaug

Hei Er det noen som kjenner til gården Aareteigen i Asker? Eller kanskje det bare er en plass. Finner den ikke i Halvard Torgersens bok Asker. Finner Teigen, men tror ikke det er den samme. Iflg. Family Search så ble Siri Erichsdatter f. 19.sept. 1749 av foreldre : Erich Pedersen f. 1690, Braate, Asker, død 19.nov/begr. 23.nov. 1757 i Bråte, Asker, gift med Helle Hansen f. 2.mai 1726 Aareteigen, Asker,, giftet seg 22. mars 1747 i Asker. Bråte finner jeg heller ikke, men det kan jo være mange plasser som het det. mvh Anne Marie Sandhaug

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Berit Knudsen

Om du søker i 1865 så finner du Aaretejgen af nordre Gisle?? af store Gudim.Det kan se ut som om Åreteigen lå under en av disse gårdene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Berit Knudsen

Ved å sjekke kirkeboka for døde på Aar.... fant jeg at gården lå under Gudim i 1875, men den har vel gjort det før også kan det se ut som.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Egil Sundelius

Finner navne: Aamodteie under fødte i Asker, men det er så seit som i 1848, det kan se ut som det er nermere Bærum. hilsen Egil

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.