Gå til innhold
Arkivverket

[#19870] Johan Julius Iversen i Bergen sist på 1800-talet, og seinare


Gjest Harald Ormbostad
 Del

Recommended Posts

Gjest Harald Ormbostad

Johan Julius Iversen, født på Smøla på Nordmøre i 1867, gift med Sofie Henriette Pedersen, busette seg etter det bygdeboka seier i Bergen. Veit nokon om desse folka, og om dei har etterkomarar?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Johan Julius Iversen og Sofie Henriette Pedersen bodde i Telthussmuget 4 i Bergen da de fikk datteren Sofie Helene 28. desember 1904. Barnet ble døpt i Korskirken 3. oktober 1905. Andre barn har dette paret ikke hatt til dåpen i Bergen.I adresseboken for Bergen 1904 står Johan Iversen med samme adresse som ovenfor, og som 'Bryggeriform.'. I adresseboken for 1903 finner vi ham ikke. I stemmerettsmanntallet fra 1906 står han som 'Brustapper', fortsatt med samme adresse som før LenkeFor meg ser det ut til at familien er kommet til Bergen ca. 1904, og at de har reist kort etter 1906.Vi finner ikke familien i Bergen ved folketellingen i 1912, og heller ikke finner vi bryggeriformannen i adresseboken for Bergen 1908-1909.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Harald Ormbostad

Tusen takk for hjelpa. Får berre håpa på at nokon treffer på denne karen etter den tida han var i Bergen, slik at eg får følgja slekta vidare.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.