Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Harald Ormbostad

[#19870] Johan Julius Iversen i Bergen sist på 1800-talet, og seinare

Recommended Posts

Guest Harald Ormbostad

Johan Julius Iversen, født på Smøla på Nordmøre i 1867, gift med Sofie Henriette Pedersen, busette seg etter det bygdeboka seier i Bergen. Veit nokon om desse folka, og om dei har etterkomarar?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Yngve Nedrebø

Johan Julius Iversen og Sofie Henriette Pedersen bodde i Telthussmuget 4 i Bergen da de fikk datteren Sofie Helene 28. desember 1904. Barnet ble døpt i Korskirken 3. oktober 1905. Andre barn har dette paret ikke hatt til dåpen i Bergen.I adresseboken for Bergen 1904 står Johan Iversen med samme adresse som ovenfor, og som 'Bryggeriform.'. I adresseboken for 1903 finner vi ham ikke. I stemmerettsmanntallet fra 1906 står han som 'Brustapper', fortsatt med samme adresse som før LenkeFor meg ser det ut til at familien er kommet til Bergen ca. 1904, og at de har reist kort etter 1906.Vi finner ikke familien i Bergen ved folketellingen i 1912, og heller ikke finner vi bryggeriformannen i adresseboken for Bergen 1908-1909.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Harald Ormbostad

Tusen takk for hjelpa. Får berre håpa på at nokon treffer på denne karen etter den tida han var i Bergen, slik at eg får følgja slekta vidare.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.