Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Frank Gerald Lien

[#19871] I hvilken krig deltok Arne Olsen Sotaaen ?

Recommended Posts

Gjest Frank Gerald Lien

En av mine forfedre, soldat Arne Olsen Sotaaen, ble døpt 13.10.1759 i Bolsøy som sønn av Ole og Guri Sotaaen. Han ble trolovet 2.11.1787 i Molde med Synnøve Børgesdtr. Han hadde vært gift før.I 1811 sluttet Arne Olsen Sotaaen som vekter/feier i Molde, og etter det finnes det ikke spor etter ham.Ber om hjelp til å finne opplysninger om militærtjenesten til Arne. Den må del ha funnet sted ca 18-25 år etter fødslen i 1759.Håper at noen kan hjelpe meg med dette.Med vennlig hilsen Frank Gerald Lien

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Den eneste krigen som kronologisk kunne passe er 'Tyttebærkrigen', der norske tropper gikk inn i Bohuslän i Sverige sommeren 1788, men han er nok i eldste laget som soldat også der.De militære rullene for Romsdalen skulle kunne ettersøkes i Statsarkivet i Trondheim.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.