Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Marit Bergsrønning

[#19935] Martin Lein, Stod og Helga Haugen, Ytterøy Nord-Trøndelag. Reg. inn/ut-flytting

Recommended Posts

Guest Marit Bergsrønning

Har fått et problem med å finne vielsen til mine oldeforeldre Martin Andreas (Petersen) Lein, fra Stod og Helga (Jonsdatter) Haugen (Falstadhaug) fra Ytterøy. De gifter seg ca. 1913-1914. Etter vielsen bosetter de seg på Løkken Verk hvor Martin får seg arbeid i gruva. Dette skjer før mai 1914.Martin var i Amerika først på 1900-tallet, men jeg har ikke funnet ut hvor han reiste i fra eller hvor han var. Han kom tilbake for å gifte seg, men så var det vielsen da. Helga var fra Ytterøy, men jeg har ikke funnet vielsen der.Har lett i kirkebok for Stod, Verdal, Ytterøy, Inderøy og Meldal.Har prøvd å finne inn eller utflytting fra gjeldene steder for derfor å kunne se hvor de var gift, men uten hell. Har vært i kontakt med Folkeregistret for Meldal, men dette ble ikke startet før etter krigen. Kirkeboka har heller ikke regisrert innflyttingen, heller ikke lensmannen. Ble ikke inn og utflyttinger registrert noen steder?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Marit Bergsrønning

Hei, og takk for svar! Glemte å legge innfødselsdato til Helga og Martin, men de er: Helga 28.05.1891 og Martin 04.09.1890. Så den lenken jeg fikk var desverre feil mann.Har i ettertid fått opplyst at han var i Canada i 1911, da han sendte bilde hjem til sin mor i Stod. Hans datter har også fortalt at han var i Amerika i ca. 4 år. Så tidsrommet blir ca. 1910-1914.Hilsen Marit

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.