Gå til innhold
Arkivverket

[#19976] Størk Johannesson Sunda i Tysnes 1777-1845


Gjest Terje Aarland
 Del

Recommended Posts

Gjest Terje Aarland

Er det mulig å finne noen av disse igjen på FT for 1900:JACOB JOHAN OLSEN født 08 FEB 1868GURINE GJERTINE OLSEN født 08 AUG 1869 Skaare, (Haugesund) Rogaland

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Helga Kallevik

Hei!Har prøvd med landsomfattande søk på RHD http://www.rhd.uit.no/ i ft. 1900 for både foreldra Ola Jacobsen/Elene Tollagsdatter og barna Jacob Johan og Gurine. Finn ingen av dei i 1900. Eg finn heller ikkje noko ekteskap for barna på Family Search (men dette er jo ikkje fullstendig, så dei kan godt vera gift sjølv om det ikkje er registrert på FS).Har du tenkt på om dei kan ha emigrert til USA etter Gurine sin fødsel og før ft. 1900?Helga Kallevik

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Terje Aarland

Ja, det kan nok vere mulig at dei har reist til Amerika, men eg har ikkje sjekka passasjerlistene. Om dei har reist, så har dei vel reist frå Stavanger?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 år senere...
Gjest Terje Aarland

Jeg tar opp igjen en gammel sak.Er det mulig å få en oversikt over hvem som er hvem sine barn i innlegg nr. 8? og om det er mulig å finne mer info omMikal (1850-1903) g.m. Serine Oline Nilsd. Mjøvatne. Dei kjøpte gard på Gjerdevik i Ølen (i flg. innlegg 8)og deres etterkommere?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.