Gå til innhold
Arkivverket

[#19992] Franklin County, Iowa 1880


Gjest Norodd Hagenson
 Del

Recommended Posts

Gjest Norodd Hagenson

I 1880-tellinga for Iowa på Digitalarkivet finnes ingen poster med Franklin County. Alle postene for Franklin Co. er havnet under Floyd Co., noe som er ganske lett å se ved å sjekke hvilke townships som er med. Townshipinndelingen finnes på f.eks. [url="http://www.skpub.com/genie/census/ia/franklin.html>http://www.skpub.com/genie/census/ia/franklin.html og http://www.skpub.com/genie/census/ia/floyd.htmlI og med at disse countiene ble organisert flere tiår før 1880, er det ikke snakk om grenseforandring eller navnebytte. Franklin og Floyd er heller ikke nabocounties. Min bestefar bodde mange år like utenfor Dows. Ham finner jeg igjen i Oakland Ts.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Forklaringen er at listene er tastet fra Naeseths avskrifter, ordnet etter county i alfabetisk rekkefølge. Dersom skifte fra et county til det neste ikke blir registrert, vil det se ut som om de påfølgende township hører til det foregående county. Vi skal rette det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.