Gå til innhold
Arkivverket

[#20126] Ingri Siversdt. f. 1713 på Øvre Øy i Vågå.


Gjest Harald Rudiløkken
 Del

Recommended Posts

Gjest Harald Rudiløkken

Er det noen som vet hvem som var foreldre til denne dama ?Hun giftet seg 8.11.1745 med Peder Ingebretson Rindal, Dovre,han var født i 1716 og døde i 1803 som enkemann. Når døde Ingri ?Vennlig hilsen Harald.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Harald Rudiløkken

Hei!I følge FS så giftet'min' Ingri seg 8.11.1745 så her er det vel to forskjellige Ingri`er. Men takk for opplysningene.Mvh Harald

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 år senere...
Gjest Øystein Retvedt

1743 er det skifte på Storrusten i Dovre etter Ingris første mann Jacob Paulsen og i 1761 etter hennes andre mann Peder Ingebrigtsen. Da lever fire barn fra første og tre fra andre ekteskap.I 1714 er det skifte på Øverøy i Vågå etter Kari Nilsdatter. Gjenlevende ektefelle er 'Sifuer Jacobsen' Tre barn hvorav Ingri er 5 åt og yngst.I 1720 er det skifte etter Siver Jacobsen, Ingri er da 10 år.I 1682 er det skifte på Valbjør i Vågå etter Jacob Gundersen. Gjenlevende ektefelle er Elli Pedersdatter. I 1697 er skifte etter Elli. Da lever 6 barn og blant dem er Sifer Jacobsen.Elli er i følge Engebret Hougen datter av Per Trondsson Valbjør. Nyere forskning har satt en rekke spøsmålstegn ved Hougens forskning. Hva oppfattes i dag som rimelig sikkert om Elis aner?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.