Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Marit Ådlandsvik

[#20329] Døde i Bergen 1912-1972. Oline Engelsen.

Recommended Posts

Gjest Marit Ådlandsvik

Det dør 2 Oline Engelsen i Bergen. Den ene 17.06.1959. Nr. 56000-195. Og den andre 15.09.1967. Nr. 69681-236. Går det an å finne ut hvem av dem som eventuelt er enken etter Teodor Johan Engelsen ? I så fall, står det flere opplysninger om henne ? ( Når, hvor født el.l. ) Og hva står det eventuelt om etterlatte ?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Oline Engelsen, født 26. september 1884, og enke etter Theodor Johan Engelsen, døde 15. september 1967. Hun etterlot seg en sønn (Johannessen) fra sitt første ekteskap, og en sønn fra ekteskapet med Theodor Johan Engelsen. Begge sønnene bodde i Bergen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Marit Ådlandsvik

Takk for svaret. Dette var nyttig for meg. Jeg regner med at det kanskje står noe mer, men at vi her beveger oss så tett opp mot vår egen tid at vi kan 'risikere' å snakke om nålevende personer, slik at du ikke kan skrive noe mer. Men nå har jeg et godt utgangspunkt for å arbeide videre andre steder.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.