Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Øystein Lillegaard

[#20378] Skifter på Løkken verk og eller Meldal

Recommended Posts

Gjest Øystein Lillegaard

Vet ikke om noen kan svare på mitt spørsmål, men jeg lurer på om det finnes skifter for Meldal så tidlig som rundt 1690? Egentlig dreier det seg om en stiger/grubeskriver på Løkken verk og hans kone, kanskje finnes det skifter fra bergverket fra denne tiden? I tilfelle disse skiftene finnes, finnes de også filmet på microfische?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Inger Bjørnaas

Du har sikkert fått svar på dette spørsmålet via andre veier, men sender svar likevel. Det kan jo tenkes at det er flere som lurer på det samme.De første skiftene for Orkdal Sorenskriveri som det finnes register over, starter i 1689.Prot. nr. 1: 1689- 1696 og 1719-1724 prot. nr. 2: 1689-1696, inneholder litt flere skifter for perioden i tillegg til de i nr. 1, prot. nr. 3: 1731-1735deretter fortsetter de alle år fram til og med 1902.Disse skiftene finnes må microfilm, ikke micro kort.Kjenner ikke til at om det finnes skifter fra bergverket.Beste hilsen Inger

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.