Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Synne Strømsøe

[#20679] Finne nevø i USA - arveoppgjør

Recommended Posts

Gjest Synne Strømsøe

Den siste i en stor søskenflokk fra Drammen er død, og siden hun var enslig, kommer spørsmålet om alle arvingene opp. En søster av avdøde emigrerte til USA (Østkysten), og fikk en sønn.Søster til avdøde var: Elsa Margrethe Helena Syvertsen, f. 29.01.01 i Drammen, døpt 08.04.01 i Bragernes, død (ifølge notater fra familien) 06.07.1990 i USA. Reiste til USA, gift (?) med Walther Murphy. Barn: Charles. Gjenlevende familie er ikke sikker på om hun giftet seg med mannen i huset hvor hun arbeidet, men hun fikk med ham sønnen Charles, det er denne vi leter etter.Jeg fant følgende på social security fra USA, og antar at denne er den riktige selv om dødsdatoen ikke stemmer helt: Elsa MURPHY Birth Date: 29 Jan 1901 Death Date: 9 Jul 1990 Social Security Number: 119-26-0975 State or Territory Where Number Was Issued: New YorkSå vidt kjent brukte hun bare fornavnet Elsa. Vet noen hvordan man leter videre her?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Synne Strømsøe

Takk for svar, skal bestille death certificate.Navnet er svært vanlig, noe av problemet. Finnes det noen folketelling man kan gå inn på, som kanskje kan gi fødselsåret for sønnen, slik at søket kan forenkles?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.