Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Stian Svarholt

[#20697] Fredrik Nielsen, Hadsel - far til uekte barn?

Recommended Posts

Gjest Stian Svarholt

Hei!Noen som kjenner til Fredrik Nielsen, Higrav i Hadsel?Denne personen er en kandidat til å være far til Julius Johan Fredriksen f. Vestpolden i Vågan 1873. Julius ble født utenfor ekteskap. Moren het Hansine Wilhelmine Johansdatter. Og faren er bare oppgitt som Fredrik Nielsen.Håper det finnes noen som kan gjøre rede for dette...Stian Svarholt

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Johan I. Borgos

Fredrik Edvard Nilssen, f. 1846, var ikke født på Higrav, men foreldrene - Nils Petter Fredriksen og Anna Sofie Hansdtr - bodde der fra 1859. Det finnes forøvrig ingen annen Fredrik Nilssen i 'kampdyktig alder' i Hadsel pr. 1873. Nils Petter Fredriksen var født i Steigen ca. 1818, Anna Sofie var fra Hadsel. Jeg kjenner ikke til hvorvidt Fredrik Nilssen gifta seg, og heller ikke til den videre livshistoria hans.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Stian Svarholt

Finner han i 1865 tellinga, men ikke i 1875 tellinga. Det er jo dermed en mulighet at han er faren, men at han døde omtrent samme periode. Det er den eneste Fredrik Nilsen jeg finner i dette området i den perioden som er ca. 25 åri 1873.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.