Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Aase R Sæther

[#20771] Søppelspørsmål igjen!

Recommended Posts

Gjest Aase R Sæther

Følgjande søppelpost med virusvedlegg landa i postkassa mi i kveld. Eg har aldri høyrt om denne gruppa, og langt mindre sendt meldingar til dei, så har nokon ei god forklaring på dette? Gjer eg noko anna enn å slette det? Fra: Yahoo! Grupper Dato: 2004/03/23 Tue PM 07:39:23 CET Til: aasers@c2i.net Emne: Kan ikke levere din meddelelse Flytt til: (Velg mappe) SendtPost Papirkurv Vi er ikke i stand til sende beskeden fra til .Den e-mail-adresse, som du bruger til at sende din meddelelse, er ikke registreret i denne gruppe - eller den tilhører ikke det ID, du er logget ind med. Hvis du er medlem af denne gruppe, skal du være opmærksom på, at du kun må sende meddelelser til gruppen ved brug af de(n) e-mail-adresse®, som du har registreret hos Yahoo! Grupper. Yahoo! Grupper giver dig mulighed for sende meddelelser fra den e-mail-adresse, som du oprindelig benyttede ved registreringen, eller fra en evt. alternativ e-mail-adresse, som du angiver i din 'Profil'. Linket til din profil finder du øverst til højre på Yahoo! Grupper siderne.Gør følgende, hvis du ønsker at abonnere på denne gruppe: 1. besøg [url="http://dk.groups.yahoo.com/group/DISGEN/join>http://dk.groups.yahoo.com/group/DISGEN/join -ELLER- 2. send en e-mail til DISGEN-subscribe@yahoogrupper.dkGør følgende, hvis du ønsker at angive en alternativ e-mail-adresse: 1. besøg http://dk.groups.yahoo.com/myprefs?edit=2 2. indtast din alternative e-mail-adresse i det område, som er markeret 'Alternative e-mail-adresser'. 3. klik på knappen 'Gem ændringer' 4. vent cirka 10 minutter på, at ændringerne træder i kraft.Når du har fulgt disse trin, vil du kunne sende meddelelser til alle dine grupper ved brug af den alternative e-mail-adresse.Du kan få yderligere hjælp ved at sende en e-mail til support@yahoogrupper.dk eller besøge

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Berit Knudsen

Dette forstår jeg ikke meningen med. Hvorfor legger du inn lenker her til noe som er søppel med virus. Eller misforstår jeg deg helt?Jeg har som regel at jeg sletter absolutt alt som kommer til meg uten å åpne det hvis jeg ikke kjenner avsender.Er det at din e-mailadresse har vært brukt av andre du lurer på? Om så er tilfellet så er ikke du den første det har skjedd med.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Torgeir Kvalvaag

Som jeg tidligere har skrevet, bruker jeg MailWasher Pro. Den 'vasker' eposten mens den ennå ligger på serveren. Dette sparer meg for en masse dritt og heft som jeg faktisk opplever å få mer av på jobben enn her hjemme.Link: http://www.firetrust.com/products/pro/Om noe likevel slipper igjennom, har jeg alltids Norton som fikser resten. Hilsen Torgeir.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.