Gå til innhold
Arkivverket

[#21082] Melenius ,Kjølberggt., på Kampen i Oslo


Gjest Unni Krongård
 Del

Recommended Posts

Gjest Unni Krongård

Åse Helene Melenius , født 20.1 1917, muligens døpt i ¨Kampen kirke., vokste opp i Kjølberggt. Vi tror foreldrene var gift, men vet ikke sikkert, i alle fall forlot faren til Åse, hennes mor, vi vet ikke om det var før eller etter at Åse ble født.Åses mor het Josefine, vi vet ikke etternavn, ei heller når hun ble født.Vi tror Åse`s far het Melenius, men vet ikke noe fornavn på ham. Takknemlig for opplysniger om Åse`s foreldre. Med vennlig hilsen Unni krongård

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Geir Kamsvaag Berntsen

Hun er døpt Aase Helene 28.01.1917 på Fødselstiftelsen,Kristiania - født som du oppga 20.01.1917. Foreldrene var ikke gift; Maskinistlærling Erling Melenius, Platou gt. 8, født 01.07.1895 og sypike Josefine Helene Andersen, Kjølberggt. 17, født 23.04.1896. (Faddere: Pakkmester Valdemar Nilsen, K: Anna Andersen og Mathilde Andersen) (Kilde: Rikshospitalet Mini F 0016 6/14 f.157 no.49)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Geir Kamsvaag Berntsen

Kan føye til at ved folketellingen i Kristiania 01.12.1923 bor Josefine Helene Andersen stadig i Kjølberggaten 17, 3.et., ugift, sammen med enken og husmor Anna Karoline Andersen, født 15.02.1863, Kristiania, husmor ( hennes mor ? ) og datteren Aase Helene Melenius. Aase Helenes mor arbeider på 'Tip Top Pressing Club' i Tordenskjoldsgate 4B. Losjerende var også en Anna Mathilde Kristoffersen som var gift, men bodde adskilt fra mannen pga. boligmangel.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Unni Krongård

Tusen Tusen hjertelig takk begge to for hjelp, og svar,det er utrolig hvordan dere klarer å få tak i den informasjonen vi andre trenger. Her er det barnebarn som ikke har visst noe om sine besteforeldre, som blir svært glad for svar. Med vennlig hilsen Unni Krongård

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.