Gå til innhold
Arkivverket

[#21198] Kristine Nilsdtr og Odin Johansen, Honningsvåg


Gjest Helge Bellingmo
 Del

Recommended Posts

Gjest Helge Bellingmo

Er det noen som kjenner til Kristine Nilsdtr.Morken's etterkommere,hun var fra Oppdal,gift med Odin Johansen fra Trondheim.Han var dampskibseksp. og poståpner i Honningvåg i følge folketellingen av 1900.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 6 måneder senere...
Gjest Odd Villy Ovesen

Kjenner ikke til familien, men har kikket i kirkebøker for Nordkapp og funnet at parets eldste datter Johanna giftet seg i Nordkapp 21 Sep 1914:Handelsfuldmektig i Tufjord Ferdinand Georg Tapper f.1875 Hammerfest og Johanne Martine Johansen f.1884 Smørsgaard i Reisen. Hans far: Seilmager Ferdinand Georg Tapper. Hennes far: Ekspeditør Petter Odin Johansen.Har funnet et av parets barn født i Nordkapp:Født 3 Feb 1917 døpt 25 Jul 1917 Ernst Fred. Foreldre Handelsmand Ferdinand Georg Tapper og hustru Johanne Martine f. JohansenI følge Digitalarkivet døde Ernst Fred på Sandnes i Rogaland i 1997. Skulle ikke være særlig vanskelig å komme i kontakt med etterkommere vha. telefon-katalogen. Mvh Odd Villy

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.