Gå til innhold
Arkivverket

[#21338] Ustabilitet i DA


Gjest Hallvard Bragstad
 Del

Recommended Posts

Gjest Hallvard Bragstad

De siste dagene har Digitalarkivet vært særdeles ustabilt, enkelte ganger får man bare feilmeldinger - som å kontakte digitalarkivet pr. mail, andre ganger tar det evigheter å få fram et søk. Er det noen spesielle problemer for tida?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jan Oldervoll

Siste månaden har me hatt eitt spesielt problme me ikkje heilt klarer forstå. Av og til klarer ikkje servaren vår halda unna og restartar seg sjølv ca kvart tiande minutt. Hadde det vore fordi trafikken var sært stor kunne eg forstått det. Men det er den ikkje nødvendigvis. No er det ikkje lenge han er borte, sjølv om det kan kjennast slik. Det går mellom 5 og ti sekund frå problemet oppstår og til han startar seg sjølv og så går det om lag like lang tid før han er attende. Han er mao borte ca 15 sekund ca kvar tiande minuttt.Men det skal sjølvsagt ikkje vera slik, og me spekulerer mykje på kvifor det er det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jan Oldervoll

Nei. Han har gått som ei klokke sidan fredag. I kveld gjekk det i ein periode noko tregt, men no ser alt ut til å vera bra att. Både trafikken i seg sjølv, men først og fremst at ein av og til kan vera uheldig med miksen mellom raske og meir ressurskrevjande oppgåver gjer at ein av og til kan oppleva treg servar, med tilhøyrande feilmeldingar. Problemet tidlegare var at servaren stogga tilsynelatande utan nokon grunn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Geir Kamsvaag Berntsen

Ja nettopp, den gikk ikke som en klokke ikveld. 3 forsøk før jeg kunne legge inn (4). Isolert sett en bagatell, men med tanke på de siste månedene....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.