Gå til innhold
Arkivverket

[#21482] Skifte i Loddefjord


Gjest Nina Mastberg
 Del

Recommended Posts

Gjest Nina Mastberg

Kan jeg få vite hvem som er nevnt i skifte etter Torsten Torbjørnsen, Loddefjord, Skjold skipreide, side 324, protokoll 14, 1818-1823?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Avdøde var gift med Sidsille Johannesdatter, men de var barnløse og hans arvinger var: 1) søster Torbiør Torbiørnsdatter, gift med Christen Nielsen Engevigen under Strudshavn, og 2) avdød bror Anfind Torbiørnsen, med arvinger sønnen Rasmus Anfindsen i Nordhordland, og Agotte Anfindsdatter, som var død, men hadde etterlatt seg Jacobia Malene Christensdatter, 21, og Berthe Cathrine Christensdatter, 19 år gammel.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Nina Mastberg

Tusen takk for svaret. Av svaret ditt ser det ut som om søsteren Torbiør var i livet når Torsten døde? Jeg trodde Christen Nielsens kone var den Torbor Torbiørnsdtr. som døde på Engevik i 1812, 72 år gammel. De giftet seg i 1774, og da er navnet hennes skrevet som Torborg Torbiornsdtr.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Du har rett i at Torbiør var død før skiftet. Hennes arvinger var Niels Christensen Engevigen under Strudshavn og Hans Christensen Engevigen under Strydshavn, begge benevnt som husmenn i skiftet som begynte 24. april 1820, og som ble sluttet 21. januar 1822.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.