Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Stein Ole Kjær

[#21566] Jacob Torkildsen og Synne Hansdtr. Lom i Gudbrandsdalen

Recommended Posts

Gjest Stein Ole Kjær

Er det noen som sitter på opplysninger som kan hjelpe meg med opplysninger om disse personene. De fikk en sønn, Torkild Jacobsen, som ble døpt i Lom 11. okt. 1795. Torkild giftet seg med Gunnild Amundsdtr. døpt 16. mai 1794. Jeg tror hennes foreldre var Amund Bottolvsen og Embiør Tostensdtr.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Aud Sandbu

I bygdabok for Lom, bind II, side 510, under Torkjellstugu står bl.a. dette:Torkjell Jacobsen f. 1795 på Andvordstrædet u. gnr. 69-1, d. 1870. Gift i 1820 med Gunhild Amundsdtr. f. 1797 i Oksli gnr. 55-1, d. 1837. Nevnt som husfolk under Blakar fra de giftet seg.Gnr. 55 og 69 blir sikkert omtalt i et senere bind av bygdabokserien, som enda ikke er utkommet. Jeg kan derfor ikke hjelpe deg med foreldrene til Torkjell foreløbig.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Helge Hålåsæter

Redaktøren av bygdeboka, Arnfinn Kjelland, kan sikkert hjelpe [e-postadressen er fjernet etter ønske fra Arnfinn Kjelland, red. anm.] Hilsen Helge H.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Atle Brandsar

Det er ein Jakob Torkjellsson som er fødd 16.9.1759 på Kollen i Lom, foreldra er Torkjell Syversson og Rønnaug Jakobsdotter. Kanskje det er denne?Elles så ser eg Aud Sandbu har skreve at Torkjell Jakobsson er fødd på Andvordstrædet, som kjem i Bygdebok for Lom III til jul.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.