Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Kjell Hamberg

[#21948] Anne Jensdatter Bartrum (1637-1709)

Recommended Posts

Gjest Kjell Hamberg

Anne Jensdatter Bartrum, f.ca 1637 (i Danmark?) og død 1709 i Røyken var min 6-tippoldemor.Ektemannen (6-tippoldefaren, altså) var høyst sannsynlig Jens Olsen Hesselberg som var fogd i Røyken og Hurum fra 1671 til 1682.I denne omgangen er jeg imidlertid mest interessert i Anne Jensdatter (selv om innspill om Jens Olsen Hesselberg også mottas med takk).Jeg har en opplysning om at Anne sannsynligvis var søster av Søren Jensen Bartrum. Han var sorenskriver i Gudbrandsdalen og senere byfogd i Stavanger. Finnes det noen opplysninger om denne slekten der ute?Hilsen Kjell Hamberg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Svein Arnolf Bjørndal

Ole Arild Vesthagen nevner Søren Jensen Bartum i sin artikkel 'Slektene Bartum og Castberg og etterslekt på Hadeland' i Vestoppland Slektshistorielags Tidsskrift nr. 3/2002 s.184f, men vet ikke hvor og når han er født, bare at det antagelig var i Danmark.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.