Gå til innhold
Arkivverket

[#22091] Morten Jensen 1753 Stuenæs Ofoten


Gjest Roy Kåsa
 Del

Recommended Posts

Gjest Roy Kåsa

Morten Jensen fikk i 1781 en datter utenfor ekteskap med Ane Johannesdtr. Datteren ble døpt Elen Marie (Mortensdtr)Ane tjente i 1801 hos Hartvig Pedersen på Rambø(Lødingen)og var da fremdeles ugift.Kjenner noen til hennes foreldre? Morten giftet seg med Helena Mathiasdtr og flyttet til Sommersæt. Står i 1801 med 5 barn. Finner en Morten Jensen født 1753 i Evenes med foreldre Jens Erichsen og Synneve Mortensdtr Bosted 1753 Stuenæs og 1759 Rørvig. Sitter noen med bygdebok over området, og er villig til å ta en sjekk?? Mvh Roy.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Hans-Petter Falao

Morten Jensen er født på Stunes og døpt 18/11-1753 i Evenes. Foreldre: Jens Eriksen f 31/8-1731 på Stunes og Synneve Mortensdtr f 28/8-1725 i Kleven. Hvor ble Elen Marie født og døpt??. Jeg har noen generasjoner til tilbake på Morten Jensen. la9ui@arrl.net

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Roy Kåsa

Hei Hans Petter. Takk så mye for bekreftelsen!! Vet ikke hvor hun ble født og døpt, men hun ble gift med Gjert Pedersen fra Tjeldsund i 1816. De bosatte seg på Balstad.Giftet fant sted i Hol kirke. Elen døde 1837. Blir nå bortreist noen dager, så jeg får da ikke svart på eventuelle innlegg.Er svært interessert i hva du har bakover på Morten! Mvh Roy.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Roy Kåsa

Hans Petter. Har forsøkt å nå deg på adressen du oppga, men kommer ikke ut på den?? Roy.Kaasa@c2i.net

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.