Gå til innhold
Arkivverket

[#22231] Aase Jensdatter, f. cir. 1761 Holmås i Lindås


Gjest Ørjan Karlsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Ørjan Karlsen

Aase giftet seg for andre gang i 1794 med Mons Nilsen Lauvås, og bodde der i 1801, da f. cir 1761 og gift 2. gang. I følge dette giftemålet var hun fra Holmås. Mons døde 1801-02, da hun giftet seg opp igjen med Jørgen Magnesen fra Kvingedal i Masfjorden.Jeg kan ikke finne hvem Aase var gift med første gang, eller dåpen hennes. På Holmås er det i 1801 en Jens Jensen, f. cir 1729, og gift andre gang med Synneve Bergesdtr. Fanebust. Hun var tidligere gift med Hans Hansen Holmås. Jens Jensen er en mulig far, men jeg kan ikke finne giftemålet mellom Jens Jensen og Synneve, og da ikke hvor han oppholdt seg før dette. Aase kan jo være en datter fra hans første ekteskap.Noen som kan hjelpe? Ørjan

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ørjan Karlsen

Takk for den, den står ikke i DA sine lister i Lindås. Ser også at i FS sine baser gifter en Jens Jensen seg med Boel Jonasdatter 8 april 1765, heller ikke denne er i DA sine lister. Kankje det ikke er Lindås, men et nabosogn ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Sylvi Hagen

Hei. Ta en titt på tema nr. 7441 Jens Jensen.... Kanskje du finner noe der som vil hjelpe deg. mvh Sylvi

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.