Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Rune Thorstensen

[#22265] Skifte i Indre Dale , Sunnfjord.

Recommended Posts

Gjest Rune Thorstensen

Det er skifte etter en Anders Sjursen Sande i Indre Dale i prot.2a side 153 for årene 1687-97.Kan jeg få opplyst hvem som er nevnt i det skiftet? Mvh. Rune Thorstensen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Skiftet er datert 28. august 1693.Avdøde var lensmann, og etterlot seg enken Solvie Baardsdtr og mange søsken og søskens barn: bror Olle Sifuersen Helle, halvsøsteren Britte Siversdtr Nedre Redal, søsteren Marite Helde var død og hadde etterlatt seg mange barn med Ingvald (på Helde, Nervig, Sundhordvig, Frøen, Sundal, Madslien og Gillesvig), søsteren Marte Sifrsdatter Mortensbakke var død og hadde etterlatt seg barn med Poul (på Skage, Sande, i Bergen, på Myrmel, Mortensbakke, Kaarsvold og Helgås), søsteren Synve Siversdatter Ervig var død og hadde etterlatt seg barnebarna Ole Palmesen, Marite og Pernile Palmesdtr, dessuten nevnes søstersønnen Olle Fengestad i skiftet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Rune Thorstensen

Hjertelig takk for svaret Yngve.Det ble blinkskudd.Søsteren Marite Helde er bindeleddet. Mvh. Rune Thorstensen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.