Gå til innhold
Arkivverket

[#22481] Finner ikke innlegg 22444- Kalde spor-


Gjest Ellef Ellefsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Ellef Ellefsen

Hva i all verden har skjedd med innlegget. Jeg finner det ikke igjen. Kan personen som forfatter et innlegge selv fjerne det, slik vi kan i nyhetsgruppene. Eller sitter det en i digitalarkivet, som sensurerer. Mvh Ellef Ellefsen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Otto Jørgensen

Reglene sier at ansvarlig redaktør kan fjerne irrelevante innlegg og dette var vel av denne typen som ikke er noe å diskutere videre, da det ikke ligger innenfor rammen. Slike tema kan man jo ta opp i nyhetsgrupper eller i DIS-cafeen for de som er medlemmer av DIS

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ellef Ellefsen

Takker så mye for svaret, og er delvis enig. Det andre jeg lurte på var om forfatteren av et innlegg sjøl kan tilbakekalle eller slette dette, slik vi kan i nyhetsgruppene.Det kan jo være flere grunner til at man ønsker slette det, f.eks. at man privat har fått fyldig og godt dokumentert svar på flere sider.Eller at man i farten har rotet litt for mye med spørsmålet - tastefeil, slurvete fremstilling av problemet, altfor mange skrivefeil o.s.v.Mvh. Ellef Ellefsen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Redaktøren 'har suveren og inappelable rett til å ta bort innlegg frå debattar'. Og kan sette hele debatter passiv.I slike tilfeller gir vi beskjed til den som satte i gang debatten om grunnen til at den er fjernet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.