Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Bent Robert Nilsen

[#22722] Bernt Christian Andersen gift 1818 i Korskirken i Bergen

Recommended Posts

Gjest Bent Robert Nilsen

Bernt Christian Andersen giftet seg 20/03 1818 i Korskirken i Bergen med Ane Karine Nilsdtr.Det er muligens han som døde 6/6 1855. Hvem var hans foreldre og hvor kom han fra? Når døde Ane Karine?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Ved vielsen står det ikke noe om foreldrene. Beren Christian Andersen var ifølge kirkeboken 32 år gammel og bosatt i 23. rode nr. 111.Ved dødsfallet til Berent Andersen i 1855 står det ikke annet i dødsfallsprotokollen tilskifteretten enn at han var 77 år gammel og almisselem, samt bostedsadressen. Det er ikke gitt opplysninger om arvinger.Jeg finner ikke noen Berent Christian Andersen født i Bergen i aktuelle periode, eller noen med dette navnet i Undersøkelseskommisjonens rulle fra 1803-05.Løsningen vil være å finne ham i de årlige roderullene, for der er vanligvis fødestedet tatt med.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.