Gå til innhold
Arkivverket

[#22722] Bernt Christian Andersen gift 1818 i Korskirken i Bergen


Gjest Bent Robert Nilsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Bent Robert Nilsen

Bernt Christian Andersen giftet seg 20/03 1818 i Korskirken i Bergen med Ane Karine Nilsdtr.Det er muligens han som døde 6/6 1855. Hvem var hans foreldre og hvor kom han fra? Når døde Ane Karine?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Ved vielsen står det ikke noe om foreldrene. Beren Christian Andersen var ifølge kirkeboken 32 år gammel og bosatt i 23. rode nr. 111.Ved dødsfallet til Berent Andersen i 1855 står det ikke annet i dødsfallsprotokollen tilskifteretten enn at han var 77 år gammel og almisselem, samt bostedsadressen. Det er ikke gitt opplysninger om arvinger.Jeg finner ikke noen Berent Christian Andersen født i Bergen i aktuelle periode, eller noen med dette navnet i Undersøkelseskommisjonens rulle fra 1803-05.Løsningen vil være å finne ham i de årlige roderullene, for der er vanligvis fødestedet tatt med.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.