Gå til innhold
Arkivverket

[#22801] Lom i Gudbrandsdalen


Gjest Anne Margrete Gilhuus
 Del

Recommended Posts

Gjest Anne Margrete Gilhuus

En norsk-amerikansk familie leter etter slekt i Lom. Og jeg setter inn denne etterlysningen i håp om at de kan finne fram til slekta. De er her i Norge nå, og skal i løpet av den tiden de er her besøke Lom. Det hadde vært veldig fint om det finnes en som vet litt om familien deres der oppe, og kan ta kontakt.Navnene på anene er: Nils Johnson....(kan være annen skrivemåte... Jonsen-Johansen-etc.)Han var født på Lom 13/11 1849 ble gift i Norge m. Anna Jacobsen (Jacobsdtr.) f. 12/1 1851 i Lom. Emigrerte til Statene i mai-1873.Håper noen kan hjelpe :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Odd Brede

Foreldre til Nils Johnsen døpt 9.12.1849 i Lom er John KInudsen og Marit Nilsdatter.Foreldre til Anna Jacobsdatter døpt 16.2.1851 i Lom er Jacob Hansen og Rønnaug Hansdatter - som du finner her i 1865 LenkeOdd Brede

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Arnfinn Kjelland

Det er tydeligvis ingen fra Lom som har følt seg kallet. Den Anna som Odd viser til, er neppe den rette. I samband med bygdebokarbeidet for Lom (jfr http://tilsett.hivolda.no/ak/Bbok_Lom/Bbok_Lom.htm) har vi funnet at hun gifta seg og døde i Lom, jfr bd 1 s. 242 og bd. 2 s. 163 (bøkene kan lånes inn gjennom biblioteket).Familien til Nils finner du i bd 2 s. 145, mens Anna kom fra Kleivsletti under Glømsdal i Bøverdalen, som kommer i bd. 4. Begge hadde mange søsken som kan ha etterkommere i Lom i dag, men det er en god del arbeid med å rekke etter disse, i alle fall før bd 4 med register kommer ut (etter planen i 2005).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anne M. Gilhuus

Takk skal du ha Arnfinn :-) Disse gjestene fra Statene befinner seg i Lom nå, så jeg får overbringe en kopi av innlegget ditt når de kommer tilbake hit. Det kan jo hende at de treffer på en eller annen slektsforsker der oppe hvis de er heldige :-) mvh Anne M.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.