Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Guro Reinhart

[#23134] Hans Bergersen og Anne Jensdatter på Oseie i Sør Odal i fra 1766

Recommended Posts

Gjest Guro Reinhart

Søker linjene bakover for Hans Bergersen og Anne Jensdatter som begge var på Kjelsbøl i Sør Odal da de giftet seg i 1765. De fikk barna Marte i 1766 og Nils i 1769 på Ø. Oseie. (Søsken av Hans Bergersen kan være Gunder Bergersen Os gift 1760 med Siri Pedersdatter Børgen - til Børgen i Sør Odal, og Kari Bergersdatter Os gift i 1762 med Peder Kristensen Østre Spikset i Sør Odal) Kan noen hjelpe?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Gunn Huglen
Lenke Kan dette være den Gunder Bergersen som er bror til Hans Bergersen. Jeg leter etter opphavet til Hans og Gunder fortsatt. Hilsen Gunn Huglen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Gunn Huglen

Her er jeg igjen. Finner en Gunder Bergersen f. 1737 på Auli i Sør Odal av foreldre Berger Knudsen ( fra Seim) og Lisbet Aslaksdatter fra (Skøyen) dette foreldreparet har mange barn listet opp ved foreldresøk på Fam. s. Fant ikke Hans Bergersen i farten, men du kan jo se etter der selv om du finner kjente navn på listen over barna til dette foreldreparet. Lykke til! Håper du finner dem i kirkebøker og kan sjekke opplysningene der. Hilsen Gunn H.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.