Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Bjørn Hamre

[#23208] Lars Ols. Nybakk, Løten, Hedmark

Recommended Posts

Gjest Bjørn Hamre

HeiJeg trenger hjelp til å finne mer informasjon om foreldrene til Julie Larsdatter født ca 1862 i løten prgj. I 1865-tellingen finner jeg henne som barn av Lars Ols. født ca 1836 og Inge Johansd. føst ca 1835. Begge født i Løten. Her stopper sporet opp og jeg kommer ikke videre.Er det noen som vet mer om Lars og Inge (og evt Julia)? Julie giftet seg senere i Bergen med min oldefar.Takk for all hjelp.Hilsen Bjørn Hamre

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Sverre Søgaard

Julia ble født 11/10 1862 i Murstadeie. Lars og Inge giftet seg 14/6 1859. Inge hadde dattera Oline født 27/4 1855 med Torkild Olsen Brøttet. Inge var født ca 1835 i Spangeneie, faren var Johan Olsen. Mer har jeg ikke funnet om henne. Lars var født 31/6 1836 på Frønset av foreldre Ole Larsen og Inge Larsdatter. I Løtenboka 2 finner du familiene til Lars og Torkild omtalt på Frønset og Brøttet. De skannede kirkebøkene dekker ikke lenger bakover, ellers går det sikkert an å finne ut mer om Inges foreldre.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.