Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Una Svamo

[#23623] Karl Oskar Andersen f. 1890 i Kristiania.

Recommended Posts

Gjest Una Svamo

I folketellingen for Oslo 1905 sto min farfar KarlOskar Andersen oppført som skipsgutt. Er det noensom kan fortelle meg om hvor jeg kan finne uthvilken båt han seilte på. Jeg vet han var påsjøen i noen år og at han var med på å jobbe iPanama Kanalen. Finnes det noen opplysninger omarbeidere der noe sted?M.v.h. Una Svamo

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

I norske arkiver skulle det være mulig å finne opplysninger om påmønstring etc. Påmønstringer i Oslo vil være å finne i annotasjons- og hovedrullene til Innrulleringssjefen/Sjømannskontoret i Oslo. Statsarkivet i Oslo vil være rette sted å starte søket etter hans av- og påmønstringer.Mens det nok vil være i utlandet man kan ha best håp om å finne opplysninger om arbeidene og arbeiderne ved Panamakanal-anlegget. Den endelige gjennomføringen av arbeidet var USA-ledet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Una Svamo

Tusen takk for opplysningen. M.v.h. Una Svamo

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.