Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Jostein Fleten

[#23883] Ola Sleire, fall under krigen

Recommended Posts

Gjest Jostein Fleten

Kopiert fra brukerforumet 23440Ola Johan Henriksen Sleire fall under krigen ombord på Jageren 'Eksdale'. Ryktet sier at det i kofferten med eiendeler som ble sendt hjem til familien, var med et bilde av en ukjent kvinne med et lite barn på armen. Kan han ha blitt pappa i England ??, finnes det noen steder opplysninger som kan sette oss på et slikt spor ?? Lenke

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Ole Johan Sleire omkom på jageren Eksdale 12. desember 1942, og er gravlagt i London. Dødsfallet ble meldt skifteretten i Nordhordland sommeren 1945 (dødsfall 31/1945 Masfjorden), og avdødes tilgodehavender overført foreldrene, som avdødes arvinger, 5. mai 1948.Ole Johan Sleire var sønn av Henrik Iversen Sleire, som døde 3. november 1955. Han etterlot seg enke og 13 myndige barn, men intet tyder på at det var etterkommere etter den avdøde sønnen.Familien i Norge og skifteretten synes i 1945/1948/1955 å ha vært ukjent med mulige andre arvinger.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.